В края на седмицата се подновяват любимите ни клубни първенства. У

...
В края на седмицата се подновяват любимите ни клубни първенства. У
Коментари Харесай

Сериозни битки за зона Шампионска лига в любимите ни клубни първенства

В края на седмицата се възобновяват обичаните ни клубни шампионати. У нас стартира плейофната част на Първа лига. В шампионския поток Левски приема Ботев Пловдив, а ЦСКА е хазаин на Черно море в опит да отмъсти за скорошната загуба във Варна, до момента в който Берое гостува на Лудогорец.
 Феновете на Реал избират Мбапе пред Неймар
В челото в испанската Ла Лига пък всичко наподобява ясно и ще бъде доста мъчно някой да смъкна Барселона от върха. Каталунците одобряват градския противник Еспаньол в събота от 17:15 часа българско време. Столичните Атлетико и Реал по-скоро ще се борят за среброто, като  " белия балет " приема последния в класирането Уеска. Срещата e неделя от 21:45 часа и ще можете да го наблюдавате онлайн по MAX SPORT 4. В събота също от 21:45 " дюшекчиите " гостуват на Алавес, който е единствено на две точки от място в Топ 4.

Най-интересният мач в британската Висша лига е сред Ливърпул и Тотнъм. Именно " шпорите " могат да решат борбата за купата в Англия, защото след месец им следва аудиенция и на другия кандидат за златото Манчестър Сити. Битката за място в Топ 4 също е изключително яростна. Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед се борят за зона Шампионска лига.

В италианската Серия А пък най-голямата конспирация също е обвързвана с местата, даващи право на присъединяване в шампионата на богатите за новия сезон. Интер приема Лацио в пряк конфликт за четворката. Мачът е в неделя от 21:30 часа българско време и можете да го гледате онлайн в MAX SPORT 3. Kъм нея Шампионска лига са се запътили и Милан и Рома, които ще се изправят надлежно против Сампдория и Наполи. Ювентус приема Емполи в събота от 19:00 часа и ще се опита да се върне на победния път, откакто в предишния кръг позволи първата си загуба през акцията в калчото – 0:2 от Дженоа.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР